Voorgerechten

FRANSE UIENSOEP 5,5
TOAST GRUYÈRE

MOSTERD SOEP 5,5
BROOD | UITGEBAKKEN SPEK

GEROOKTE ZALM 14
TARTAAR | GESCHROEID | BITTERBAL | PREI VINAIGRETTE

STEAK TARTAAR 11
BAVETTE | AMSTERDAMSE ZUREN | ZACHT GEKOOKT EI

CARPACCIO 11
PIJNBOOM PIT | PARMEZAANSE KAAS | PESTO | RUCOLA

GAMBA’S IN PERKAMENT 14
EN PAPILLOT | KNOFLOOK | PEPER | DILLE AIOLI

FOODSHARING

VANAF 2 PERSONEN 11,50 PP
DIVERSE VOORGERECHTEN WAARONDER :
2 SOEPJES
DIVERSE VLEESWAREN
CARPACCIO
NACHO’S

TIP : VRAAG ONZE BEDIENING OM EEN HEERLIJKE BIJPASSENDE WINE FLIGHT

BURATTA MOZARELLA 10
GEPOFTE BIETJES | HAZELNOOT | ACETO SIROOP

EENDEN BORST 12
GEROOKT |ROULEAUX | GECONFIJT |WITLOF |APPEL COMPOTE

BROODPLANK 11
KRUIDENBOTER| AIOLI |PESTO | OLIJVEN |PULLED PORK

PORTIE BROOD 5
OLIJFOLIE | ZEEZOUT |ROOMBOTER

NACHO’S 9
ZURE ROOM | KAZEN | PEPER | TOMATEN SALSA | PULLED PORK

 

HEEFT U EEN ALLERGIE? GEEF HET DOOR AAN DE BEDIENING WE DENKEN GRAAG MET U MEE.

Reserveer nu!
  • Homepage
  • Groepsmenu’s
  • Galerij
  • Contact