Hoofdgerechten

AL ONZE HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET FRIET, AARDAPPELS EN SALADE.

Bavette 25,00
Malse steak van de flank

Rib eye 25,00
Doorregen smaakvolle steak van de rib

Tournedos 30,00
Malse steak van de ossenhaas

foodsharing

VANAF 2 PERSONEN 23 p.p.

Varkensrack 22,00
Geserveerd met een romige paddenstoelensaus, groene kruiden en een crumble

Spareribs

Botermals gegaard in een ketjap marinade en geserveerd met knoflook en bbqsaus

keuze uit:

 750 gram 20,00

1000 gram 26,00

1500 gram 39,00

Tempura kippendijen 17,95

In tempura gebakken kippendijen met een romige saus van paddenstoelen

Saté van kippendijen 16,95
Goed gekruide kip met een licht pittige saté saus, krokante uitjes & seroendeng

Fish & chips 20,00
Krokant gebakken kabbeljauw met pommes dauphine en remoulade saus

Zalm filet 21,00
In de oven gegaard en geserveerd met witte wijnsaus, parel couscous en frisse venkelsalade

Veggie burger 17,95
Met pulled jack fruit, frisse venkelsalade en een rode curry saus

Veggie saté 16,00

Geserveerd met noodles en gaddo gaddo dipsaus

Shared dining menu

seizoensgebonden, culinaire deelplank voor 2 of meer personen! samengesteld door onze chef
2 gangen 34,00
3 gangen 46,00

HEEFT U EEN ALLERGIE? GEEF HET DOOR AAN DE BEDIENING, WE DENKEN GRAAG MET U MEE.

Reserveer nu!
  • Homepage
  • Groepsmenu’s
  • Galerij
  • Contact