Hoofdgerechten

AL ONZE HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET FRIET, AARDAPPELS EN SALADE.

Bavette 25,00
Malse steak van de flank geserveerd met groene pepersaus en huisgemaakte kruidenboter

foodsharing

VANAF 2 PERSONEN 23 p.p.

een uitgebreide proeverij van overheerlijk vingerfood

       –  Spare ribs – varkenshaas spiesjes – gebakken vis met passende saus – kip jak tori spiesjes –

Spareribs 21,00

Botermals gegaard in een ketjap marinade en geserveerd met knoflook en bbqsaus

Saté van kippendijen 16,95
Goed gekruide kip met een licht pittige saté saus, krokante uitjes & seroendeng

Fish & chips 20,00
Krokant gebakken zalm filet met pommes dauphine en remoulade saus

loaded fries 12,50

met traag gegaarde en daarna geplukte runder Brisket huisgemaakte truffel crème, verse Parmezaanse kaas en frisse salade

Shared dining menu

seizoensgebonden, proeverij van meerdere kleine gerechten voor 2 of meer personen om samen lekker te proeven ! samengesteld door onze chef

2 gangen 34,00

3 gangen 46,00

    verrassing’s menu

Seizoensgebonden en cullinair menu. liever geen vis of eet u absoluut geen kaas? meld dit even aan de bediening dan houden wij hier graag rekening mee.

Met liefde en zorg samengesteld door onze chefs.

2 gangen 24,95

3 gangen 29,95

4 gangen 35,00

5 gangen 50,00

6 gangen 56,90

HEEFT U EEN ALLERGIE? GEEF HET DOOR AAN DE BEDIENING, WE DENKEN GRAAG MET U MEE.

Reserveer nu!
  • Homepage
  • Groepsmenu’s
  • Galerij
  • Contact
  • Catering