Hoofdgerechten

AL ONZE HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET MAISKOLF & FRIET

Bavette 25,00
200 gram

tournedos 30,00
220 gram

Tomahawk 69,00
800 gram

keuze uit: Kruidenboter, pepersaus of gorgonzolasaus

Slow cooked brisket 24,00
12 uur traaggegaard smokey brisket geserveerd met parmezaanse kaas & lente ui

Spareribs 22,50

Botermals gegaard in een ketjap marinade en geserveerd met knoflook en bbqsaus

Secreto Iberico 23,00
Best bewaarde geheim uit het Iberico varken,  van de grill. Geserveerd met gerookte olie & eidooier

Traag gegaard buikspek  19,00
Geglaceerd met gember-vadouvan lak & saus van vadouvan samen met crunchy kaantjes

Saté van kippendijen 17,00
geserveerd met kroepkoek, seroendeng & lente ui

roulleaux van parelhoen 18,00
Met een beurre blanc & een vleugje kruiden

Zalm filet 21,50
met groene kruiden-witte wijnsaus en gepofte cherry tomaatjes

Zeebaars 17,25
Met dille mosterdsaus & crumble van groene kruiden

Shared dining menu

seizoensgebonden, proeverij van meerdere kleine gerechten voor 2 of meer personen om samen lekker te proeven ! samengesteld door onze chef

2 gangen 34,00

3 gangen 46,00

    verrassing’s menu

Seizoensgebonden en cullinair menu. liever geen vis of eet u absoluut geen kaas? meld dit even aan de bediening dan houden wij hier graag rekening mee.

Met liefde en zorg samengesteld door onze chefs.

2 gangen 24,95

3 gangen 29,95

4 gangen 35,00

5 gangen 59,00

HEEFT U EEN ALLERGIE? GEEF HET DOOR AAN DE BEDIENING, WE DENKEN GRAAG MET U MEE.

Reserveer nu!
  • Homepage
  • Groepsmenu’s
  • Galerij
  • Contact
  • Catering