KOUD VOOR
CARPACCIO
€15
Dun gesneden ossenhaas met sla, parmezaanse kaas, huisgemaakte basilicumpesto en pijnboompitten.
VLEES PLANKJE
€35
Brisket, steak tartaar, pulled pork, traag gegaard buikspek en gegrilde bavette met spek jam, chimi churry en chorizo mayo
STEAK TARTAAR
€11
Vers van het mes, van angus bavette met diverse zuren en geserveerd met toast.
SUSHI BOWL
€11
Met rauw gemarineerde zalm, nori, fouro kaki, japanse mayonaise, soja bonen, lente ui en wakame afgemaakt met sesam olie
PORTIE BROOD
Vega
€8
Diverse soorten brood met kruidenboter, pesto en aioli.
WARM VOOR
NANCHOS
€ 10
Loaded met pulled chicken, kaas, tomaten salsa en creme fraiche.
CHICKEN WINGS
€ 9
Gemarineerd in knoflook en in de oven gegaard in een jasje van parmezaan en groene kruiden.
TOM KHA KAI
€ 7
Licht pittige oosterse kippensoep op basis van kokos gevuld met kip, diverse groenten en bosui.
SMALL SEAFOOD BOIL
€ 11
Cajun gekruide gambas en coquilles en diverse zeevruchten in een pittige bouillon.
BEEF
BAVETTE 180 GR
€ 25
Botermalse flank steak, met een huisgemaakte jus gemonteerd met kruidenboter.
TOURNEDOS 200 GR
€ 31
Botermalse biefstuk van de haas, gegrild en geserveerd met een romige saus van groene pepers en kalfsjus.
BRISKET
€ 25
24 uur gegaarde runder brisket van de smoker, botermals gegaard en geserveerd met salsa verde en parmezaan.
BEEF BURGER
€ 19
gegrilde briosce bun, beef burger, chutney van ui, oversmolten met cheddar kaas, een drissel van dragon dille mayonaise en botersla.
PORK
SPARE RIBS
€ 23
Huisgemarineerde ribs asian style met ketjap lak, 800 gram met knoflook saus.
PORK SATÉ BALI
€ 22
Gemarineerde varkenshaaspiesjes geserveerd op bananenblad, met een zoet pittige pinda saus en diverse garnituren.
CHICKEN
PULLED CHICKEN SATAY
€ 19
Naanbrood loaded met pulled chicken satay style met een ketjap drissel, gefrituurde uitjes en diverse garnituren.
TUNESISCHE COUSJE
€ 20
Gestoofde kip in pittige saus van tomaat, met paprika, aardappel, ui, tomaat, rode peper, olijfolie en specerijen geserveerd met libanees brood.
VIS
SEA FOOD BOIL
€ 25
Cajun gekruide gambas en coquilles en diverse zee vruchten in een pittige bouillon.
ZALM BENTO BOX
€ 26
Gemarineerde zalm van de gril lauw warm met oosterse dressing, noodle salade en diverse oosterse garnituren.
HEILBOT
€ 25
In de pan gebakken en geserveerd met groene kruiden korst met een saus van ingelegde citroen.
PASTA
GNOCHIE
€ 23
Aardappel pasta met huisgemaakte pesto, parmezaan en tomaat uit de over.
VEGAN SATÉ
Vega
€ 22
Van jackfruit geserveerd met een pittige saté saus en geserveerd met diverse oosterse garnituren.
KOUD
HANG OP
€ 9
Yoghurt van de lek met gekonfijte walnoot, roomboter crumble en licht zoete gel van bloemen honing en vanille.
SNICKERS 2.0
€ 9
Huisgemaakte pinda parfait met ganache van pure chocolade, mousse van gezoute caramel en gefrituurde pinda’s.
AARDBEI EXPLOSIE
€ 11
Huisgemaakte maringue waarbij gemarineerde aardbei, aardbei coullies en aardbeien room.
CREME BRULEE
€ 10
Frans room dessert op basis van vanille afgebrand met rietsuiker.
TRIFLE
€ 9
Vanille ijs met amarense kersen, room en crumble van choclate chip cookie.
WARM
DULCHE DE LECHE LAVA CAKE
€ 10
Witte chocolade roomijs met huisgemaakte lava cake van dulche de leche geserveerd met butterscotchsaus.
EVEN ANDERS
KAAS PLANKJE
€ 12
Diverse soorten kaas geserveerd met verschillende dips en vijgenbrood.
KOFFIE COMPLEET
€ 8
Koffie naar keuze met diverse zoete lekkernijen.
GRAND DESSERTS
GRAND DESSERTS
€ 16
Een spetterend dessert bestaande uit diverse desserts van onze kaart.
THEE VAN DE DELICATESSE
ROOIBOS SINAASAPPEL
EARL GREY
AARDBEIEN EXPLOSIE
GREEN TEA
SENCHA CACTUS VIJG
VERSE MUNTTHEE
LIKEURTJES
LIQUOR 43
COINTREAU
GRAND MARNIER
SAMBUCA
AMARETTO
DRAMBUIE
VOOR ONZE WISKEY, COGNAC EN PORT HEBBEN WIJ EEN WISSELEND ASSORTIMENT!
VRAAG VOOR HET HUIDIGE AANBOD GERUST UW GASTHEER OF GASTVROUW.
‘Tot snel, gezellig!’